Diensten

Bouwkundige keuring

Wanneer u een huis wilt kopen, dan is het niet alleen van belang dat dit huis mooi en voor u betaalbaar is. Het is namelijk ook belangrijk dat u een goed huis koopt. Een huis kan op het oog mooi zijn, maar kan helaas aanzienlijke verborgen gebreken hebben. U als enthousiasteling kijkt hier mogelijk overheen en daarvoor heeft u ons. Wanneer u een woning wilt kopen in het mooie Zeeland, kunnen wij u helpen met het maken van een bouwkundige keuring.

Bouwtechnische keuring

Een bouwkundige keuring wordt uitgevoerd door een onafhankelijke partij die kennis heeft van zaken. Deze bouwtechnische keuring heeft als uitkomst dat u het inzichtelijk krijgt in welke staat de woning zich bevindt en wat er mogelijk aan gedaan moet worden. Dit kunt u dan ofwel meenemen in uw overweging om het huis te kopen, dan wel in de te bieden prijs voor de woning. Wanneer u zichzelf alvast wilt inlezen over de keuring dan kunt u op de website van onze partner de kennisbank

raadplegen. Daar vindt u alle info over wat er gekeurd wordt en waarom dit voor u relevant is.


Bijkomend voordeel van een bouwkundige keuring is dat u er een energiecheck bij krijgt. Dit geeft u inzicht in de energiezuinigheid van de woning en de mogelijkheden om dit te vergroten. Op deze manier heeft u snel inzichtelijk waar u stookkosten op zou kunnen besparen en op die manier heeft u de keuring ook weer snel terug verdiend. Ook kunnen wij u adviseren over mogelijkheden tot subsidies in Zeeland, ter bevordering van verduurzamen van de woning. Daarnaast hebben wij door onze lokale kennis vele contacten met bouwbedrijven, die u kunnen informeren over mogelijke kosten naar aanleiding van de keuring.


Wij leveren altijd eerlijk en kwalitatief advies. Zo ook met de bouwkundige keuring. Wij voeren deze niet zelf uit, maar zorgen wel dat u de juiste partner hiervoor krijgt. Wij laten deze uitvoeren door onze collega’s van Perfectkeur.


Alle onderdelen van een woning worden gecontroleerd. Om u een indicatie te geven van de werkzaamheden, noemen we hier een aantal belangrijke punten:

Alle informatie die beschikbaar is via de huidige eigenaar wordt doorgenomen, waaronder alle technische installaties, asbest en ongedierte.

De constructie van de woning wordt beoordeeld, conditie van eventuele uitbouwingen worden bekeken en de brandveiligheid wordt onder de loep genomen. Het is een compleet rapport waarin u een duidelijk overzicht krijgt van alle plus en minpunten van de woning.


De inspectie door Perfectkeur kunt u via ons ons voordelig afnemen voor een tarief van €389,00 incl. BTW.

Deze prijs geldt voor woningen tot 800m³ inhoud. Meerprijs is € 35,- incl. btw per 100m³ extra.

Vul het onderstaande formulier in om een bouwkundige keuring aan te vragen.

Aanvraag bouwtechnische keuring

Contact

Adres

Muneris Makelaardij

Kamperfoeliestraat 20

4431EC 's-Gravenpolder

Contact

Telefoon 0113-728033

Mobiel 06-48686051

info@munerismakelaardij.com

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:

09:00 - 17:00 u

Zaterdag 9:00 - 12:00 u

Zondag: gesloten

KVK 78156777 | BTW NL003294712B80 | Privacyverklaring

© 2021-2024 Muneris Makelaardij | ZienWebdesign