Muneris Makelaardij

Over

Mijn naam is Koos en ik heb er mijn beroep van kunnen maken om u aan uw droomhuis te helpen. Al van voor dat ik mijn studie tot makelaar/taxateur begonnen ben volg ik de woningmarkt op de voet en zorg ik ervoor dat ik op de hoogte ben van alle laatste ontwikkelingen.

Koos Brand

Ik ben al geruime tijd woonachtig in het mooie Zeeland en wil u graag dezelfde kans bieden. Ik ben er voor iedereen die een huis wil kopen in de provincie Zeeland. Ook voor hen die een huis willen verkopen in de regio Zeeland ben ik de meest geschikte keuze.


Natuurlijk zet ik mijn kennis ook graag in voor u als u een vakantiewoning in Zeeland wilt kopen of verkopen. Ik ben altijd goed op de hoogte van de huidige markt en wordt dikwijls benaderd door klanten die een vakantiehuis willen verkopen. Als u bij mij aangeeft dat u op zoek bent naar een vakantiewoning, dan zal ik mijn ogen voor u open houden. Daarmee geldt dus ook; als u van plan bent een vakantiewoning te verkopen, dan zoek ik voor u een geschikte koper.


Muneris


Muneris is het Latijnse woord voor dienstverlening. Ik ben ervan overtuigd dat ik hierin het verschil kan maken. Dit doordat ik een persoonlijke en duidelijke aanpak hanteer in dienstverlening.


U als klant staat bij mij altijd op de eerste plaats. Ik hanteer marktconforme en transparante prijzen en voorwaarden. Daarnaast werk ik samen met diverse professionals om zo uw woning zo uitgebreid en aantrekkelijk mogelijk te presenteren, denk hierbij bijvoorbeeld aan de presentatie op een website als Funda, maar hierin zijn -uiteraard in onderling overleg- ook nog veel andere opties mogelijk. Wanneer u besluit uw woning via mij te verkopen, doe ik voor u net even dat stapje meer, dit doe ik onder andere door verder te kijken en goed te luisteren naar uw wensen. 


Wilt u meer informatie?

Of neem direct contact op via:

Contact

Adres

Muneris Makelaardij

Kamperfoeliestraat 20

4431EC 's-Gravenpolder

Contact

Telefoon 0113-728033

Mobiel 06-48686051

info@munerismakelaardij.com

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:

09:00 - 17:00 u

Zaterdag 9:00 - 12:00 u

Zondag: gesloten

KVK 78156777 | BTW NL003294712B80 | Privacyverklaring

© 2021-2024 Muneris Makelaardij | ZienWebdesign