Diensten

Taxaties

Wanneer u een woning wilt (ver)kopen dan wilt u het liefst een eerlijke taxatie van de woning voorafgaand aan het verkoopproces. Wat op dat moment erg belangrijk is, is dat deze taxateur onafhankelijk en eerlijk te werk gaat. Zowel als koper als verkoper wilt u niet zomaar iedere taxateur geloven, daarom gaat u op zoek naar een taxateur die is aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut. Dit instituut, vanaf nu NWWI genoemd, is een onafhankelijk instituut welke de rapporten van woningtaxaties controleert en ervoor zorgt dat deze aan strenge richtlijnen voldoet. Hierdoor is een NWWI een eerlijke onafhankelijke hulp bij taxatie en erkend door geldverstrekkers, intermediairs en consumenten.

Huis laten taxeren

Wanneer u een huis wilt kopen of verkopen dan is het, zoals boven uitgelegd, altijd wenselijk deze te laten taxeren. Heeft u een taxatie nodig in 's Gravenpolder en omstreken? Dan bent u bij Muneris Makelaardij aan het juiste adres. Wij hebben reeds vele taxaties naar tevredenheid uitgevoerd en hebben zowel kopers als verkopers van eerlijke huizenprijzen voorzien.

Een huis laten taxeren is voor beide partijen belangrijk. Wanneer u een huis wilt verkopen, dan wilt u daar natuurlijk de best mogelijke prijs voor ontvangen. Het is dan handig dat u deze prijs kunt onderbouwen. Wanneer u een woning laat taxeren als verkopende partij, dan kunt u de uitkomst gebruiken als richtlijn. U kunt er dan met de prijs net iets boven gaan zitten. Als kopende partij wilt u natuurlijk het tegenovergestelde, u wilt een woning voor de laagst mogelijke prijs kopen. Een taxatierapport kan uw vermoeden kracht bij zetten wanneer een vraagprijs te hoog is. Ook geeft het u duidelijk inzicht of uw investering wel daadwerkelijk zoveel geld waard is als dat u wilt betalen.

Waarom taxatie van Muneris Makelaardij?

Een gecertificeerd taxateur is voor alle partijen belangrijk. Gelukkig is dit in Nederland over het algemeen goed geregeld. Zo is er het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs waarin alle erkende taxateurs zijn opgenomen. Om hier lid van te zijn wordt je als taxateur bij aanmelding en periodiek gecontroleerd, door dit overkoepelende orgaan. Voor u als klant betekent het dat u ervan uit kunt gaan dat een taxatie eerlijk verloopt. Uiteraard is Muneris Makelaardij aangesloten bij het NRVT.

Muneris Makelaardij te 's-Gravenpolder is tevens aangesloten bij het NWWI, wat er voor zorgt dat wij een goede partij zijn wanneer het een eerlijke taxatie in Zeeland betreft. Wij leveren altijd een overzichtelijk dossier en zullen uw woning op alle onderdelen inspecteren. Wij van Muneris Makelaardij te 's-Gravenpolder zullen u voorzien van de volgende services:

- Taxatietarieven vanaf € 595,- inclusief validatiekosten en BTW;

- Gegarandeerde acceptatie van uw taxatierapport;

- Snel een afspraak ingepland;

- Erkende taxateur met gedegen opleiding;

- Altijd een taxateur met lokale kennis.


Direct een taxatie aanvragen

Contact

Adres

Muneris Makelaardij

Kamperfoeliestraat 20

4431EC 's-Gravenpolder

Contact

Telefoon 0113-728033

Mobiel 06-48686051

info@munerismakelaardij.com

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:

09:00 - 17:00 u

Zaterdag 9:00 - 12:00 u

Zondag: gesloten

KVK 78156777 | BTW NL003294712B80 | Privacyverklaring

© 2021-2024 Muneris Makelaardij | ZienWebdesign